У РАМКАХ ПРОГРАМИ АКАДЕМІЧНОЇ МОБІЛЬНОСТІ ERASMUS+

12 травня в ідбулась зустріч з  ректоркою Сопотськоі академії прикладних наук професоркою Терезою Мартинюк, під час якої професор Богдан Тимків організував презентацію та розповів про діяльність Навчально-наукового інституту мистецтв. Крім того, професор Тимків зробив подарунок академії -власну монографію, яка стала та цінним додатком науково-дослідницького фонду академії.

 Окрім вищезазначеної зустрічі, відкрито Міжнародну ви

ставку під назвою «Інтеграція мистецтва України і Польщі: образотворче мистецтво та дизайн». Цей захід був організований з метою сприяти взаємодії та обміну досвідом між студентами. Завдяки активній участі та творчим зусиллям студентів і викладачів кафедри виставка стала платформою для презентації кращих досягнень в області мистецтва і дизайну, а також сприяла зміцненню культурного зв’язку між Україною та Польщею.

Ці події, проведені з великим ентузіазмом та ретельною підготовкою, відображають нашу непохитну віру в розвиток академічного середовища та сприяють зміцненню співпраці між університетами, зокрема Сопотською академією прикладних наук та Навчально-науковим інститутом мистецтв.