КРОК ДО ПЕРЕМОГИ!

Сьогодні у залі університету відбувся благодійний мистецький захід «Крок до перемоги» організований за ініціативи та активної участі студентів та викладачів Навчально-Наукового інституту мистецтв.

На гостей чекала яскрава концертна програма, що включала різнопланові музичні твори, театральні мініатюри, та хореографію. На мистецькому ярмарку можна було придбати твори образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, сувеніри, прикраси, та смаколики.

Для відкриття концерту до вітального слова була запрошена проректорка університету Валентина ЯКУБІВ, яка наголосила на важливості таких акцій, адже зараз в нашій державі у кожного свій фронт – військовий, політичний, дипломатичний, культурний, мистецький.

За словами директора Інституту Володимира ФЕДОРАКА, акція була успішною і залучила багато відвідувачів та доброчинців. “Переконаний, що така акція буде корисна не тільки для Збройних сил України. Він є важливим для підтримки української національної культури, української національної ідеї, та загалом поступу України вперед”, – сказав він.

Символічно, що до організації акції долучилися всі кафедри інституту, бо тільки в єдності – сила.

Всі зібрані кошти будуть скеровані на покупку дронів та тепловізорів для 419 батальйону Збройних Сил України, в лавах якого захищають Україну воїни з Івано-Франківської області.

Наша перемога залежить від кожного з нас Ми вдячні всім, хто прийшов і пожертвував гроші на потреби наших захисників. Ми впевнені, що наша допомога буде корисною і потрібною.