Вітаємо студентів інституту мистецтв – переможців конкурсу Різдвяної листівки університету!

25 грудня оголошено переможців конкурсу Різдвяної листівки Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

Як повідомляється на сайті університету , на конкурс надійшло більше 50-ти робіт від студентів майже усіх інститутів і факультетів, а  також від викладачів і, навіть, абітурієнтів. У зв’язку з великою кількістю цікавих робіт журі конкурсу прийняло рішення щодо збільшення квоти переможців, зробити додаткові номінації  та збільшити призовий фонд.

Перше місце здобули студенти Навчально-наукового Інституту мистецтв  Любомир Диндин, Роксолана Ковтуник і Аліна Люклян. Це колективні роботи студентів із застосуванням незвичної техніки, названі журі “різдвяними шедеврами”! 

 У бонусній номінації,  заснованій для авторів, які представили роботи із деяким запізненням (умовами конкурсу останнім днем, коли можна було надіслати роботу, було визначено 23 грудня),  переміг магістрант Навчально-наукового Інституту мистецтв Роман Петрів. Його листівку на всі зимові свята буде роміщено на сторінці сайту університету в якості святкового банеру .

Крім того,  за оригінальність відзначено ще дві роботи з Навчально-наукового Інституту мистецтв: Вікторії Плотнікової  та Олександра Калюжного. Їм буде вручено сувенірні календарі.

Дякуємо студентам і викладачам нашого інституту за перемогу у конкурсі й бажаємо всім гарного Новорічно-Рідзвяного настрою!

За матеріалами сайту Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника