ВІТАЄМО НАШИХ ВИПУСКНИКІВ ТА БАЖАЄМО УСПІХІВ У ВСІХ ПОЧИНАННЯХ!

21 липня 2023 року  у актовому залі Науково-навчального інституту мистецтв Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника відбулося урочисте зібрання науково-педагогічних працівників і здобувачів вищої освіти з нагоди вручення дипломів бакалаврам денної та заочної форм навчання. Церемонію розпочали з урочистого виконання гімну України.

Директор НН інституту мистецтв Володимир Федорак  привітав випускників з отриманням дипломів та сказав напутні слова. У відповідь випускники висловили щиру вдячність рідному університету, його керівництву та викладачам за досвід, терпіння, знання та мудрість, якими вони ділилися протягом усього студентського життя.

Дипломи отримали понад 100 випускників семи кафедр Навчально-наукового інституту мистецтв. І невдовзі дизайнери, музиканти, актори,  вчителі музики і образотворчого мистецтва увіллються у нові творчі колективи чи продовжать навчання у магістратурі.

Під мелодію  «Червоної рути» у виконанні студентського ансамблю скрипалів Навчально-науковий інститут мистецтв проводжає в самостійне життя своїх бакалаврів.

Випускна церемонія завершилася урочистою спільним фото випускників та викладачів