Вітаємо аспірантів Оксану Масник і Дмитра Топоркова та доцентку Ірину Палійчук із перемогою у конкурсі “Арт-журналістика”!

   27 квітня у Харківському національному університеті мистецтв ім. І. П. Котляревського відбувся конкурс “АРТ-ЖУРНАЛІСТИКА”, в якому взяли участь аспіранти Освітньо-наукових програм “Музичне мистецтво” спеціальності 025Музичне мистецтво та “Культурологія” спеціальності 034Культурологія третього рівня вищої освіти кваліфікації Доктор філософії Оксана Масник та Дмитро Топорков. Вони склали достойну конкуренцію конкурсантам із престижних закладів вищої освіти Києва, Харкова та вибороли високі другі місця. Зокрема Оксана Масник перемогла у номінації “Інтерв’ю” за “Інтерв’ю з Мариною Юрасовою (сценічне ім’я MLADA)”, першою українською співачкою в стилі етно-поп-джаз, засновницею стилю “Ethno Fantasy Music”. Дмитро Топорков був серед кращих у номінації “Репортаж” за “Репортаж з відкриття персональної виставки Ігоря Копчика в музеї митрополита Адрея Шептицького”.
  
Вітаємо їхню наставницю – кандидата мистецтвознавства, доцента кафедри музичної україністики та народно-інструментального мистецтва Палійчук Ірину Степанівну та конкурсантів із нагородами! Бажаємо подальших здобутків у наукових проєктах!