Магістранти ННІМ отримали дипломи

 

У Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника відбулася третя заключна урочиста Академія з нагоди вручення дипломів цьогорічним випускникам, зокрема, магістрам Навчально-наукового інституту мистецтв.

В урочистостях взяли участь ректор Прикарпатського університету Ігор Цепенда, перша проректорка з наукової роботи Валентина Якубів, декани факультетів, викладачі та студенти, а також запрошені гості.

Вручення розпочалося із вшанування пам’яті присутніми загиблих українців, військових і цивільних, героїв та героїнь України хвилиною мовчання.

На початку з вітальним словом до випускників звернувся ректор Прикарпатського університету, професор Ігор Цепенда. «Дорогі магістри нашого університету, ми щиро радіємо з вашого успіху. Хочу подякувати вашим викладачам, які доклали чимало зусиль, щоб ви отримали ті знання, які сьогодні вас вирізняють від багатьох ваших ровесників. Кожна спеціальність не є легкою, але завдяки вашим зусиллям та клопіткій праці я можу з впевненістю сказати, що ви стали досвідченими фахівцями. Перед вами ще багато нових викликів та завдань, які ви подолаєте завдяки своїй наполегливості. Пам’ятайте те, що зв’язок між університетською спільнотою має продовжуватися та розвиватися у новому руслі. Успіхів, натхнення та знайте, що кращі роки вас очікують в незалежній та мирній Україні попереду, а зараз продовжуємо кожен на своєму фронті допомагати країні, щоб пришвидшити нашу перемогу. Слава Україні!», – побажав випускникам ректор Ігор Цепенда.

Своєю чергою зі словами подяки на адресу своїх наставників виступили випускники-магістри та відзначили професійну роль Прикарпатського університету у здобуття знань, навичок та практики.

Урочистим моментом завершення свята стало вручення випускникам-магістрам дипломів про здобуття вищої освіти.

Щиро вітаємо наших випускників зі  знаменною подією, та бажаємо щасливої професійної та особистої долі!

 

 

Джерело: https://pnu.edu.ua/blog/2023/01/20/44361/