Міжнародний фонд «Відродження» оголосив конкурс на участь у програмі студентських стажувань у провідних аналітичних центрах країни!

Міжнародний фонд «Відродження» оголосив конкурс на участь у програмі студентських стажувань у провідних аналітичних центрах країни!

Проєкт реалізується в партнерстві з Ініціативою відкритого суспільства для Європи (OSIFE) за фінансової підтримки Посольства Швеції в Україні в рамках Ініціативи з розвитку аналітичних центрів в Україні.

15 березня о 15:00 год. запрошуємо франківчан на презентацію Конкурсу стажування студентства в аналітичних центрах . Під час неї ви отримаєте відповіді на питання:

 Хто може податись і як пройти конкурс?
– Як взагалі проходить стажування та в яких аналітичних центрах
?
– Чому це стажування стане беззаперечною галочкою в твоєму резюме
?

Організатори заходу для молоді Прикарпаття: Центр соціологічних досліджень Прикарпатського регіону Прикарпатського національного університету та Міжнародний фонд «Відродження» в партнерстві з Ініціативою відкритого суспільства для Європи (OSIFE) за фінансової підтримки Посольства Швеції в Україні в рамках Ініціативи з розвитку аналітичних центрів в Україні.

Подія відбуватимуться на платформі ZOOM.

Реєстрація тут

На зустріч з вами чекають:

Софія Голота, менеджерка Ініціативи з розвитку аналітичних центрів Міжнародного фонду «Відродження»
Ольга Максимович, директорка Навчально-наукового Центру соціологічних досліджень Прикарпатського регіону Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника
Вероніка Усачова, аналітикиня, колишня стажерка Школи політичної аналітики НаУКМА
Юрій Шваб, юрист-аналітик Інституту законодавчих ідей

Детальніше – у Фейсбуці